Com esborra la configuració de Windows 10 sincronitzada amb un compte de Microsoft

how delete windows 10 settings synced microsoft account

És possible suprimir la configuració de Windows 10 que s'ha carregat al compte de Microsoft i, a continuació, es mostra com fer-ho.



A Windows 10, quan utilitzeu un compte de Microsoft, podeu sincronitzar diversos paràmetres entre els vostres dispositius per obtenir una experiència més consistent. Algunes d’aquestes configuracions poden incloure el vostre tema actual, contrasenyes, preferències d’idioma i moltes altres configuracions.



Tanmateix, abans d’aquesta configuració per sincronitzar-los entre els vostres dispositius, primer els pengeu al vostre compte de Microsoft (més específicament al vostre) OneDrive compte) i cadascun dels vostres PC descarregarà i aplicarà la configuració en funció de si teniu la funció habilitada.

Si voleu desactivar completament aquesta funció i no voleu que Microsoft conservi una còpia de la configuració o voleu tornar a començar amb un conjunt net de preferències, és possible suprimir la configuració carregada als servidors Microsoft.



En aquest guia, aprendreu els passos per suprimir-lo ràpidament Windows 10 de les configuracions que s'ha penjat al vostre compte de Microsoft.

Com eliminar la configuració sincronitzada a Windows 10

Per eliminar la configuració de Windows 10 penjada al compte OneDrive, primer heu de desactivar la funció de sincronització de tots els dispositius connectats amb el mateix compte Microsoft i, a continuació, podeu suprimir la configuració sincronitzada. Aquí teniu com.

Desactivació de la sincronització de la configuració

Per desactivar la capacitat de Windows 10 de sincronitzar la vostra configuració amb el núvol, feu el següent:



  1. Obert Configuració.

  2. Fer clic a Comptes.

  3. Fer clic a Sincronitza la configuració.

  4. Desactiveu la tecla Configuració de sincronització commutador.

    Windows 10 with sync settings disabled

    Windows 10 amb configuració de sincronització desactivat

Després de completar els passos, repetiu les instruccions de tots els dispositius amb el mateix compte de Microsoft.

Se suprimeix la configuració de Windows 10 sincronitzada

Per suprimir la configuració de Windows 10 sincronitzada emmagatzemada en OneDrive, feu el següent:

  1. Obriu-ho OneDrivepàgina.

  2. Inicieu la sessió amb el vostre Compte de Microsoft segons sigui necessari.

  3. Feu clic a la tecla Elimina botó al final de la pàgina.

  4. Feu clic a la tecla botó per confirmar la supressió.

    Delete synced Windows 10 settings from Microsoft account

    Suprimeix la configuració de Windows 10 sincronitzada del compte de Microsoft

Un cop hàgiu completat els passos, seran eliminats els paràmetres que heu carregat anteriorment al vostre compte OneDrive. Ara podeu deixar aquesta funció desactivada a Windows 10 o podeu tornar a activar la funció per sincronitzar una còpia nova de la vostra configuració.

Tot i que aquesta guia està enfocada a Windows 10, també podeu utilitzar el mateix procés per eliminar la vostra configuració si feu servir Windows 8.1.