Com esborrar una còpia de seguretat de premissa emmagatzemada a Azure

how delete premise backup stored azure

Si ja no necessiteu una còpia de seguretat d'Azure, utilitzeu aquests passos per suprimir-la correctament del vostre compte de núvol.



Si utilitzeu Windows 10, si heu utilitzat Microsoft Azure per fer còpies de seguretat dels fitxers al núvol, pot arribar el dia en què ja no necessiteu les dades perquè us heu mudat a un ordinador nou i heu creat una còpia de seguretat nova o perquè esteu acabant de desactivar el dispositiu.



Sigui quin sigui el motiu que sigui, Azure fa que sigui relativament senzill suprimir còpies de seguretat que ja no necessiten per reduir costos i mantenir les coses organitzades.

En aquest guia, aprendràs els passos per suprimir una còpia de seguretat d'Azure quan ja no necessiteu les dades o si teniu previst deixar de protegir un dispositiu o un servidor. En un tema relacionat, també farem els passos per eliminar una volta dels serveis de recuperació quan ja no calgui, cosa que només és possible després de suprimir un punt de recuperació.



Com esborrar una còpia de seguretat creada a Azure

Per eliminar correctament una còpia de seguretat creada amb l’agent de còpia de seguretat de Microsoft Azure activat Windows 10 o un dispositiu Windows Server, seguiu aquests passos:

Avís: El procés per eliminar una còpia de seguretat de núvol no és reversible. Un cop hàgiu suprimit les dades, la còpia de seguretat s'ha desactivat per sempre.
  1. Obriu la secció Portal d'atzur al navegador web.

  2. Fer clic a Tots els serveis al panell esquerre.



  3. Buscar Voltes de Serveis de recuperació i feu clic al resultat superior.

    Azure portal service search

    Cerca del servei del portal Azure
  4. Feu clic a la volta que conté la còpia de seguretat.

  5. Feu clic a la tecla Còpia de seguretat de la infraestructura a la secció 'Administrar', al quadre esquerre.

    Azure Backup Infrastructure option

    Opció Azure Backup Infrastructure
  6. Feu clic a la tecla Servidors protegits, a la secció 'Servidors de gestió', al panell esquerre.

  7. Seleccioneu el botó Agent de còpia de seguretat d'Azure opció

    Azure Protected servers option

    Opció de servidors protegits Azure
  8. Feu clic a la còpia de seguretat del dispositiu actualment.

    Select device getting backed up

    Selecciona el dispositiu en què es fa una còpia de seguretat
  9. Feu clic a la tecla Suprimeix botó.

  10. Escriviu el nom del dispositiu per activar l’opció “Eliminar”.

    Delete backup from Azure

    Suprimeix la còpia de seguretat de Azure
  11. Feu clic a la tecla Suprimeix botó.

Un cop hàgiu finalitzat els passos, les dades de còpia de seguretat se suprimeixen de Azure i ja no podreu accedir a la còpia de seguretat des del portal ni el client de Microsoft Azure Backup del dispositiu o servidor Windows 10.

Podeu comprovar que es suprimeixin els fitxers de còpia de seguretat del fitxer Elements de còpia de seguretat pàgina situada a la pàgina 'Volta de serveis de recuperació'. Feu clic a la tecla Actualització botó i, si encara veieu el dispositiu, potser haureu de repetir els passos anteriors.

Com esborrar una volta dels serveis de recuperació a Azure

Després de suprimir la còpia de seguretat, si no teniu previst crear còpies de seguretat addicionals al contenidor, també podeu eliminar la volta dels serveis de recuperació d'Azure.

  1. Obriu la secció Portal d'atzur al navegador web.

  2. Fer clic a Tots els serveis al panell esquerre.

  3. Buscar Voltes de Serveis de recuperació i feu clic al resultat superior.

    Azure portal service search

    Cerca del servei del portal Azure
  4. Feu clic a la volta que conté la còpia de seguretat.

  5. Feu clic a la tecla Visió general opció des del plafó esquerre.

  6. Feu clic a la tecla Suprimeix botó.

    Delete Recovery Services vault on Azure

    Suprimeix la volta dels serveis de recuperació a Azure
  7. Feu clic a la tecla botó.

    Recovery Services vault deletion confirmation

    Confirmació de supressió de la volta de Serveis de recuperació

Després de completar els passos, la volta dels serveis de recuperació que heu suprimit ja no estarà disponible a Azure.

Si no voleu crear còpies de seguretat addicionals, podeu desinstal·lar el client de còpia de seguretat de Microsoft Azure Configuració > Aplicacions > Aplicacions i funcions.

Els serveis de Microsoft Azure requereixen una subscripció, però si no voleu fer-hi compromís, n'hi ha opció de pagament i només se't cobrarà pels recursos que utilitzeu sense cap tipus de comissió de baixa ni cost addicional.

A més, si sou Microsoft MVP, recordeu que obteniu crèdits gratuïts per utilitzar els serveis d'Azure, inclosos els fitxers i les dades de còpia de seguretat i restauració.