Com suprimir l’historial d’ubicacions i de cerca automàticament a Google

how delete location

Ara Google us permet suprimir l’historial d’activitats automàticament cada 3 a 18 mesos, i us mostrem com configurar aquesta nova funció.



És ben sabut que Google recopila activitats d’ubicació, web i aplicacions dels usuaris quan utilitza Cerca de Google, YouTube i altres serveis per aprendre el seu comportament per publicar amb precisió els anuncis i millorar l’experiència dels usuaris.



Com a resultat de preocupacions sobre la privadesa, Google ara es troba gradualment la publicació d'una nova funció que els usuaris puguin seleccionar manualment per eliminar automàticament l’historial d’ubicacions, la web i les activitats d’aplicacions dels seus comptes.

Sempre podeu desactivar la recollida d’aquestes dades, però la nova configuració hauria d’ajudar a tenir una experiència més personal mentre s’utilitzen serveis de Google i a protegir la vostra privadesa una mica millor.



En aquest guia, aprendreu a definir el temps que Google permet mantenir a les vostres dades abans de suprimir-les. A més, examinarem els passos per desactivar l’historial d’ubicacions, la web i les activitats de les aplicacions completament al vostre compte de Google.

Com suprimir l’historial d’ubicacions i de cerca automàticament a Google

Seguiu aquests passos per suprimir l’historial d’ubicacions i d’activitat automàticament a Google:

  1. Obre el teu Compte de Google.



  2. Fer clic a Personalització de dades des del panell esquerre.

  3. A la secció 'Controls d'activitat', feu clic a Gestioneu els vostres controls d’activitat opció

    Manage your activity controls

    Gestioneu els vostres controls d’activitat
  4. A la secció 'Activitat web i aplicacions' (o 'Historial d'ubicacions'), feu clic a la secció Gestiona l’activitat botó.

    Manage activity

    Gestiona l’activitat
  5. Feu clic a la tecla Trieu quant temps de conservació botó.

    Choose how long to keep your data on Google servers

    Trieu quant temps de conservar les vostres dades als servidors de Google
  6. Seleccioneu una de les tres opcions:

    • Conserveu fins que suprimeixi manualment (per defecte).
    • Conserveu-ho durant 18 mesos.
    • Conserveu 3 mesos.

    Google autom delete data options

    Opcions de dades de Google autom suprimeixen
  7. Feu clic a la tecla Pròxim botó.

  8. Feu clic a la tecla Confirmeu botó.

    Confirm Google data auto-delete settings

    Confirmeu la configuració d’eliminació automàtica de dades de Google
  9. Feu clic a la tecla Ho tinc botó.

Un cop hàgiu completat els passos, totes les activitats web i d'aplicacions anteriors al dia que especifiqueu se suprimiran automàticament.

Com desactivar l'historial de ubicacions i de cerca a Google

Seguiu aquests passos per desactivar la recollida de dades d’ubicació i d’activitat a Google:

  1. Obre el teu Compte de Google.

  2. Fer clic a Personalització de dades des del panell esquerre.

  3. A la secció 'Controls d'activitat', feu clic a Gestioneu els vostres controls d’activitat opció

    Manage your activity controls

    Gestioneu els vostres controls d’activitat
  4. A la secció 'Controls d'activitat', desactiveu el commutador de commutació Activitat web i aplicacions (i Historial d'ubicacions).

    Disable Google activity tracking

    Desactiva el seguiment de l’activitat de Google
  5. Feu clic a la tecla Pausa botó.

    Pause Google tracking

    Pausa el seguiment de Google

Després de completar els passos, Google ja no hauria de recollir les vostres activitats o ubicacions quan utilitzeu els seus serveis.

Tot i que l’opció de desactivar la recopilació de dades d’ubicació i d’ubicació ja fa temps, la possibilitat d’eliminar l’historial històricament al cap de 3 o 18 mesos són noves funcions que s’estan desenvolupant de forma gradual per als usuaris.