Com esborrar l’historial d’activitats a Windows 10

how clear your activity history windows 10

Podeu suprimir aquelles activitats de 'recollida on us heu deixat fora' a Windows 10, i aquí es mostra com.



A Windows 10 ara és possible reprendre les tasques en diferents dispositius. Per exemple, podeu començar a treballar en un document de Word al portàtil i, a continuació, podeu continuar el mateix treball a l'escriptori o al vostre telèfon.



La funció es coneix com a 'recollir on heu sortit' i, per funcionar correctament, Windows 10 ha de fer el seguiment i recopilar les activitats del dispositiu per reprendre les tasques en diferents dispositius.

Si voleu eliminar determinades activitats o no trobeu útil aquesta funció, podeu desactivar-la i esborrar-ne l’historial d’activitats ràpidament Windows 10 mitjançant l'aplicació Configuració. A més, esborrar l'historial d'activitats pot ajudar a solucionar problemes quan el 'recollir on heu marxat' no funciona correctament.



En aquest guia, aprendreu els passos per esborrar l’historial d’activitats, al qual sovint s’accedeix des del Centre d’Acció, Cortana i Cronologia.

Com netejar 'historial d'activitats' mitjançant Configuració

Per suprimir les activitats que us permeten reprendre aplicacions, documents i llocs web d'altres dispositius, feu el següent:

  1. Obert Configuració.



  2. Fer clic a Privacitat.

  3. Fer clic a Historial d’activitats.

  4. Netegeu la tecla Permet que Windows sincronitzi les meves activitats des d’aquest PC amb el núvol opció

  5. Vés a una altra pàgina de configuració i, a continuació, torna a la pàgina de l'historial d'activitats per actualitzar la pàgina i deixa l'opció de suprimir l'historial disponible.

  6. A 'Esborrar historial d'activitats', feu clic a Clar botó.

    Clear Timeline activity history settings

    Esborra la configuració de l'historial d'activitats de la línia de temps
  7. Feu clic a la tecla D'acord botó per confirmar.

Un cop hàgiu finalitzat els passos, les activitats que recopila Windows 10 sobre vosaltres per reprendre les tasques en altres dispositius se suprimeixen del vostre compte de Microsoft. Si simplement voleu esborrar les dades, recordeu tornar a activar l’opció de sincronització descrita als passos No. 4.

Si ja no voleu que la funció connecti aquest tipus d’activitats, deixeu desactivada l’opció de sincronització d’activitats i elimineu la opció Permet que Windows reculli les meves activitats des d’aquest PC opció també.

Val la pena assenyalar que aquesta característica no elimina les dades que recopila Microsoft sobre vosaltres, el “Historial d’activitats” només esborra els articles relacionats amb “recollida on us heu deixat fora”.

Aquestes opcions de personalització formen part de Windows 10 versió 1803 (actualització d'abril de 2018), cosa que significa que si no veieu la secció Historial d’activitats a l’aplicació Configuració, és probable que no esteu executant la versió 1803. L’actualització d’abril de 2018 es preveu que es publiqui el 30 d’abril de 2018.