Com bloquejar el lloc web de fer el seguiment de la vostra ubicació a Microsoft Edge

how block website from tracking your location microsoft edge

Si heu permès erròniament a un lloc fer un seguiment de la vostra ubicació, seguiu aquests passos per canviar la configuració de Microsoft Edge Chromium per revocar el permís del lloc per rastrejar la vostra ubicació.



Quan navegueu pel web mitjançant Microsoft Edge Chromium, alguns llocs web, especialment comerç electrònic, viatges, restaurants i motors de cerca, poden demanar fer un seguiment de la vostra ubicació actual per mostrar productes i informació rellevants properes, com ara ofertes només disponibles a la vostra àrea. producte, i molt més.

Tot i que pot ser útil compartir la vostra ubicació amb un lloc web, també pot ser una preocupació per a la privadesa per a moltes persones i, tot i que, rebrà un avís de consentiment per permetre o denegar l’acció, és fàcil equivocar-se. Tanmateix, si prèviament heu permès que un lloc conegui la vostra ubicació, la versió de Chromium d'Edge facilita canviar la configuració per bloquejar el lloc web.

En aquest guia, aprendreu els passos per gestionar-lo Microsoft Edge configuració per bloquejar un lloc web prèviament permès de fer el seguiment de la ubicació. (Si utilitzeu Google Chrome, llavors utilitzeu aquestes instruccions.)



Com bloquejar el seguiment d'ubicació a Edge Chromium

Seguiu aquests passos per evitar que els llocs web segueixin la vostra ubicació actual mentre feu servir Microsoft Edge Windows 10:

  1. Obert Microsoft Edge.

  2. Feu clic al menú principal de la cantonada superior dreta i feu clic a Configuració.



  3. Fer clic a Permisos de llocs des del panell esquerre.

  4. A la secció 'Permetre', feu clic a Suprimeix Botó (paperera) per impedir que un lloc web segueixi la vostra ubicació.

    Block website location tracking on Microsoft Edge
    Bloquejar el seguiment de la ubicació del lloc web a Microsoft Edge
    Consell ràpid: De forma alternativa, també podeu fer clic al nom del lloc web, al costat de la icona de bloqueig, a la barra d’adreces per canviar la configuració d’ubicació ràpidament.
  5. (Opcional) Desactiveu l'opció Pregunteu abans d’accedir-hi commuta el commutador per bloquejar automàticament tots els llocs web d’intentar fer un seguiment de la informació d’ubicació.

Un cop hàgiu completat els passos, el lloc que heu bloquejat ja no podrà fer un seguiment de la vostra ubicació actual.