Com bloquejar el lloc web de fer el seguiment de la vostra ubicació a Google Chrome

how block website from tracking your location google chrome

Heu permès que un lloc web faci un seguiment de la vostra ubicació per error mitjançant Chrome? No us preocupeu, aquí teniu els passos per canviar la configuració per bloquejar el lloc.



A Chrome, quan navegueu pel web, alguns llocs web, com ara comerç electrònic, viatges, restaurants i motors de cerca, potser voldreu fer un seguiment de la vostra ubicació actual (aproximada) per mostrar-vos productes i informació rellevants properes, com ara ofertes només disponibles a la vostra ubicació , la disponibilitat d’un producte i molt més.



Tot i que compartir la vostra ubicació amb un lloc web pot tenir els seus beneficis, també pot ser una preocupació per a la privadesa per a moltes persones i, tot i que, rebrà un avís de consentiment, és fàcil equivocar-se. Tanmateix, si prèviament heu permès que un lloc conegui la vostra ubicació, Google Chrome facilita canviar la configuració per bloquejar el lloc web.

En aquest guia, aprendreu els passos per gestionar la configuració de Chrome per bloquejar un lloc web prèviament permès de fer el seguiment de la vostra ubicació. (Si utilitzeu Microsoft Edge, llavors utilitzeu aquestes instruccions.)



Com bloquejar el seguiment d'ubicació a Chrome

Seguiu aquests passos per evitar que un lloc web segueixi la vostra ubicació actual mentre feu servir Google Chrome:

  1. Obert Chrome.

  2. Feu clic al menú principal de la cantonada superior dreta i feu clic a Configuració.



  3. Fer clic a Advanced des del panell esquerre.

  4. Fer clic a Privacitat i seguretat.

  5. Fer clic a Configuració del lloc.

    Chrome Site Settings

    Configuració del lloc de Chrome
  6. A la secció 'Permisos', feu clic a Ubicació.

    Chrome site Permissions

    Permisos del lloc de Chrome
  7. A la secció 'Permet', seleccioneu el lloc web que voleu bloquejar.

    Allow or block website location tracking

    Permet o bloqueja el seguiment de la ubicació del lloc web
  8. A la secció 'Permisos', utilitzeu el menú desplegable 'Ubicació' i seleccioneu el botó Bloc opció

    Chrome block location tracking on website
    Seguiment de la ubicació del bloc de Chrome al lloc web
    Consell ràpid: De forma alternativa, també podeu fer clic al nom del lloc web, al costat de la icona de bloqueig, a la barra d’adreces per canviar la configuració d’ubicació ràpidament.
  9. (Opcional) A la pàgina principal de configuració de 'Ubicació', a la secció 'Permet', podeu fer clic a la Suprimeix Botó (paperera) per impedir que el lloc segueixi la ubicació. Tanmateix, la propera vegada que carregueu el lloc web, tornareu a rebre la sol·licitud per permetre o bloquejar el lloc per rastrejar la vostra ubicació.

Quan hàgiu completat els passos, el lloc web que vau bloquejar ja no serà autoritzat per fer el seguiment de la vostra ubicació actual. És possible que hagueu de repetir passos núm. 7 i 8 per bloquejar llocs web addicionals.